Jäseneksi

Paperihuone ry ottaa mielellään mukaan toimintaan uusia grafiikanteosta kiinnostuneita ihmisiä. Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen yksityishenkilö, joka tekee taidegrafiikkaa, haluaa kehittää omaa taidegrafiikan osaamistaan sekä toimia aktiivisesti yhdistyksessä. Jäsenmaksu 30 e / vuosi.

Yhdistyksen jäsenet saavat työskennellä työpajallamme ulkopuolisia edullisemmilla tilavuokrilla. Jäsenet saavat myös töitään esiin grafiikanpajalle, sekä  pääsevät osallistumaan yhteisnäyttelyihin. Jäsenhintaisen gallerianäyttelyn saa, kun jäsenellä on ensin ollut grafiikanpajanäyttely, tai hän on ollut jäsenenä yli kaksi vuotta.

Täytä hakemus ja lähetä. Paperihuone ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja tiedottaa hakijalle jäsenyydestä.

Jäsenhakemus antaa luvan tietojen käsittelyyn ja tallentamiseen. Tietosuojaselosteemme mukaisesti jäsenhakemus on suostumus tallentaa henkilötiedot Paperihuone ry:n jäsenrekisteriin. Tallennamme henkilötietoryhmistä nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron (Paperihuone ry:n jäsenrekisteriseloste, Paperihuone ry:n tietosuojaseloste.)

paperihuone@gmail.com
puheenjohtaja Petra Saraste, 045- 345 6849

varapuheenjohtaja Marjaleena Etula 040- 5298880

sihteeri Tiina-Katriina Mustonen 050- 5250384