Näyttelyhaku

Vuoden 2022 näyttelyhaku on päättynyt. Kiitokset kaikille hakijoille! Ilmoitamme valinnoista mahdollisimman pian.

Hämeenlinnalaisten taidegraafikoiden ylläpitämä Galleria Paperihuone sijaitsee keskeisellä paikalla Vanajaveden rannalla Hämeenlinnan keskustassa. Galleria on toiminut vuodesta 2015 alkaen. Galleriaa ylläpitää grafiikanyhdistys, mutta Galleria Paperihuoneen näyttelyt eivät rajaudu taidegrafiikkaan. Tilassa on nähty kuluneiden vuosien aikana mitä erilaisimpia kokonaisuuksia ja toivomme myös vuodelle 2022 rohkeita, mielenkiintoisia ja monipuolisia näyttelyehdotuksia.

galleriapaperihuone_kuva1_web

Näyttelytilassa on paljon luonnonvaloa. Gallerian yhteydessä sijaitsee grafiikan työpaja. Galleriaan on erillinen sisäänkäynti Arvi Karistonkadulta. Galleriatilan pinta-ala on 20 neliömetriä. Pitkäseinä on ns. kiviseinä, muut gyproclevyä. Tilassa on ripustustankoja sekä -kiskoja, ripustus siimoilla, gallerialta löytyy myös erikokoisia jalustoja. (Ripustuksessa ei voi käyttää nauloja.)

pohjapiirustus_paperihuone

Neljän viikon näyttelyjakson vuokra vuonna 2022 on 480 €. Hintaan sisältyvät näyttelytiedotus,  näyttelyvalvonta, ripustusapu ja avajaistarjoilut. Galleria on avoinna ti-pe klo 13-18 ja la klo 12-16.

Näyttelyajan hakeminen

Kerro vapaamuotoisesti taiteellisesta toiminnastasi ja näyttelysuunnitelmastasi. Näyttelyhakemuksessa tulee olla hakijan nimi, postiosoite, puhelinnumero, sekä sähköpostiosoite. Mainitse myös toiveesi näyttelyajankohdasta (maalis-joulukuu 2022). Laita hakemuksen liitteeksi CV sekä 4-5 A4-kokoista, hyvälaatuista teoskuvaa teostietoineen viimeisen kolmen vuoden ajalta. Jokaisessa liitteessä tulee olla hakijan nimi.

Galleria Paperihuone
Arvi Karistonkatu 9
13100 Hämeenlinna

Toivomme postitse lähetettyjä näyttelyhakemuksia. Viimeisen hakupäivän postileima riittää. Otamme huomioon myös sähköpostitse osoitteeseen paperihuone@gmail.com lähetetyt hakemukset.