Näyttelyhaku

Kevään 2020 näyttelyhaku on päättynyt.

Hämeenlinnalaisten taidegraafikoiden ylläpitämä Galleria Paperihuone sijaitsee keskeisellä paikalla Vanajaveden rannalla Hämeenlinnan keskustassa. Galleria on toiminut vuodesta 2015 alkaen. Galleriaa ylläpitää grafiikanyhdistys, mutta Galleria Paperihuoneen näyttelyt eivät rajaudu taidegrafiikkaan. Tilassa on nähty kuluneiden vuosien aikana mitä erilaisimpia kokonaisuuksia ja toivomme myös vuodelle 2020 rohkeita, mielenkiintoisia ja monipuolisia näyttelyehdotuksia.

galleriapaperihuone_kuva1_web

Näyttelytilassa on paljon luonnonvaloa. Gallerian yhteydessä sijaitsee grafiikan työpaja. Galleriaan on erillinen sisäänkäynti Arvi Kariston kadulta. Galleriatilan pinta-ala on 20 neliömetriä.

pohjapiirustus_paperihuone

Neljän viikon näyttelyjakson vuokra vuonna 2020 on 480 €. Hintaan sisältyvät näyttelytiedotus,  näyttelyvalvonta, ripustusapu ja avajaistarjoilut. Galleria on avoinna ke-pe klo 13-18 ja la klo 12-16.

 

Näyttelyajan hakeminen

Kerro vapaamuotoisesti taiteellisesta toiminnastasi ja näyttelysuunnitelmastasi. Näyttelyhakemuksessa tulee olla hakijan nimi, postiosoite, puhelinnumero, sekä sähköpostiosoite. Mainitse myös toiveesi näyttelyajankohdasta (helmi-kesäkuu 2020). Laita hakemuksen liitteeksi CV sekä 4-5 A4-kokoista, hyvälaatuista teoskuvaa teostietoineen viimeisen 3 vuoden ajalta. Jokaisessa liitteessä tulee olla hakijan nimi.

Galleria Paperihuone
Arvi Kariston katu 9
13100 Hämeenlinna

Huom! Hyväksymme vain postitse lähetetyt näyttelyhakemukset. Viimeisen hakupäivän postileima riittää.

Lisätietoja
paperihuone@gmail.com

Kuvia galleriasta (kuvat Jussi Nykäsen Väet-näyttelystä heinäkuulta 2017)