Näyttelyhaku

Vuoden 2023 näyttelyhaku on 1.8.-31.10.2022

Hämeenlinnalaisten taidegraafikoiden ylläpitämä Galleria Paperihuone sijaitsee keskeisellä paikalla Vanajaveden rannalla Hämeenlinnan keskustassa. Galleria on toiminut vuodesta 2015 alkaen. Galleriaa ylläpitää taidegrafiikanyhdistys, mutta Galleria Paperihuoneen näyttelyt eivät rajaudu taidegrafiikkaan. Tilassa on nähty kuluneiden vuosien aikana mitä erilaisimpia kokonaisuuksia ja toivomme myös vuodelle 2023 rohkeita, mielenkiintoisia ja monipuolisia näyttelyehdotuksia.

galleriapaperihuone_kuva1_web

Galleriatilan pinta-ala on 20 neliömetriä. Näyttelytilassa on paljon luonnonvaloa, sekä loisteputkivalot ja 2022 keväällä asennetut kohdevalot. Pitkäseinä on ns. kiviseinä, muut Gyproc levyä, seinien väri on tällä hetkellä valkoinen. Tilassa on ripustustankoja sekä -kiskoja, ripustus siimoilla, gallerialta löytyy myös erikokoisia jalustoja. (Ripustuksessa ei voi käyttää nauloja.)

Gallerian yhteydessä sijaitsee grafiikan työpaja sekä jäsentaiteilijoiden työtiloja. Galleriaan on erillinen sisäänkäynti Arvi Kariston kadulta. 

pohjapiirustus_paperihuone

Neljän viikon näyttelyjakson vuokra vuonna 2023 on 480 €. Hintaan sisältyvät näyttelytiedotus,  näyttelyvalvonta, ripustusapu ja avajaistarjoilut.

Galleria on kesäaikaan avoinna ti-pe klo 12-18 ja la klo 12-16, talviaikaa ti-pe klo 13-18, la 12-16. Paperihuone ry/ Galleria Paperihuone pidättää oikeuden vaihtaa galleria aukioloaikoja muutamalla tunnilla, mikäli siihen on tarvetta.

Näyttelyajan hakeminen

Kerro vapaamuotoisesti taiteellisesta toiminnastasi ja näyttelysuunnitelmastasi. Mainitse myös toiveesi näyttelyajankohdasta (tammi-joulukuu 2023). tulee olla hakijan nimi, postiosoite, puhelinnumero, sekä sähköpostiosoite.  Laita hakemuksen liitteeksi CV sekä 4-5 A4-kokoista, hyvälaatuista teoskuvaa teostietoineen viimeisen kolmen vuoden ajalta. Jokaisessa liitteessä tulee olla hakijan nimi.

Galleria Paperihuone
Arvi Kariston katu 9
13100 Hämeenlinna

Toivomme postitse lähetettyjä näyttelyhakemuksia. Viimeisen hakupäivän postileima riittää. Otamme huomioon myös sähköpostitse lähetetyt hakemukset, jotka on lähetetty viimeiseen hakupäivään mennessä s-postiin: galleriapaperihuone@gmail.com