Muistin kuvia

Galleria Paperihuoneella on esillä kahden kuva- ja tekstiilitaiteilijan, helsinkiläisen Synnöve Dickhoffin ja oululaisen Helena Kaikkosen näyttely Muistin kuvia.

Synnöve Dickhoff: ”Teoksissani pintastruktuurin yksityiskohdat, materiaalin kerroksellisuus ja muoto ovat sisältöä tukevia tärkeitä elementtejä, intensiivinen työskentelyprosessi, arkinen, muuttuva ja maatuva materiaali tuovat osansa teoksen visuaaliseen ilmeeseen ja sisältöön.”

Helena Kaikkonen: ”Aiheina töissäni ovat aika, muistot, elämän hauraus ja voima, ja pohjoinen luonto. Luonnossa ja elämässä vallitseva jatkuva muutos ja keskeneräisyys kiehtovat minua. Käsillä tekeminen ja materiaali merkitsevät minulle paljon, materiaalin löytäpaikka tai alkuperä, ajan jäljet, tuntu ja herkkyys saattavat vaikuttaa teoksen syntyyn ja sen sisältöön.”

Maiseman taika

Maaliskuussa grafiikan pajalla löytyy myös Paperihuone ry:n jäsentaiteilija Pirjo Keskinen-Vennon akryylimaalauksista ja grafiikantöistä koostuva näyttely Maiseman taika.

maalaus taide tussi akryyli paperihuone
Maalauksia pajan puolella

Keskinen-Vento kertoo ammentavansa aiheita luonnossa kävellessään. Taiteilija käyttää valokuvia apuna luonnostelussa, mutta tekee maisemasta oman tulkintansa, mukana on myös ripaus mielikuvitusta.

maalaus taide akryyli paperihuone
Tämän vuoden teoksia

Teokset ovat esillä 29.4.2021 asti.

Galleria on avoinna ke-pe klo 13-18, la klo 12-16. Tervetuloa!

Huom! Maskisuositus ja kävijämäärä 6 hlöä kerralla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s