Kaupunkiuutisissa juttu elokuun näyttelyistä

IMG_4928Hämeenlinnan kaupunkiuutiset julkaisi ke 17.8.2016 näyttävän jutun Galleria Paperihuoneen elokuun näyttelyistä.  Kuvassa taidegraafikot Kirsi Kuusisto ja Paula Jalassola-Hutunen keskustelevat linnojen juurista.  Näyttelyt ovat avoinna 3.9.2016 asti.

Paperihuone osallistuu myös Hämeenlinnan Taiteiden yöhön pe 26.8.2016.  Galleriassa voi nauttia Ilkka Marjasen performansseista ja Ilkka Näverin luuttumusiikista kello 19.  Paikalla on taiteilijoita kertomassa grafiikan menetelmistä kello 22 asti.  Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s