Galleria Paperihuone vietti syntymäpäiviä

synttaritGalleria Paperihuone täyttää helmikuussa vuoden, ja päätimme juhlistaa tätä merkkipäivää perjantaina 24.2.2017 klo 18-20!  

Galleria Paperihuoneen ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon hienoja hetkiä ja upeita näyttelyitä. Nyt on aika muistaa näitä tapahtumia ja katsoa eteenpäin- sekä tietenkin tutustua myös gallerian tämänhetkiseen näyttelyyn, joka on jyväskyläläisen Kaisa Koljosen tyylikäs ja kiinnostava Muuntujat-kokonaisuus.

Juhlaillassa kuullaan myös livemusiikkia! Musiikista vastaa Piia Pakarisen ja Maija Sipiläisen hämeenlinnalais-jyväskyläläinen Iltavuoro-duo. Luvassa on pop/folk/jazz-tunnelmia, joissa vaihtelevina soittimina mm. haitari, kitara, laulu, huilu ja saksofoni.

Niin vanhat kuin uudetkin Paperihuoneen ystävät ovat yhtä lailla tervetulleita. Siispä lämpimästi tervetuloa juhlistamaan vuoden vanhaa galleriaamme! Luvassa on aivan varmasti hieno ilta!

img_6144
SYNTYMÄPÄIVÄHERKKUJA

Niin oli.  Juhlissa oli kaikki kohdallaan.  Saimme vieraiksi paljon taiteenystäviä.  Laitoimme pöydän koreaksi ja koristelimme pajan viireillä ja ilmapalloilla aivan niin kuin Kukka oli kutsussa ennakoinut.

 

img_6152
TARJOILUT MAISTUIVAT

Vieraat viihtyivät ja tunnelma oli lähes riehakas.

img_6157
SAIMME IHASTUTTAVIA RUUSUJA

 

img_6160
DUO ILTAVUORO

Duo Iltavuoro varasti shown, sillä musiikkiesitykset olivat kerrassaan loistavia.

 

img_6155
MUSIIKIN KUULIJOITA

 

tanssi
KUKKA JA SULO TANSSIN PYÖRTEISSÄ

 

img_6173
TIINA-KATRIINA JA REIJO TUNNELMOIVAT

Loppuillasta tytöt saivat innokkaimmat pyörähtelemään parketilla.  Ja mikä parasta.  Tämä oli heidän debyyttiesityksenä ja he lupasivat tulla jatkossakin ilahduttamaan juhlahetkiämme.  Itse asiassa jo ensi viikon perjantaina, jolloin juhlistamme Seija Grönqvistin akvarellinäyttelyn avajaisia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s