Marraskuun pajataiteilija Anna Kolehmainen

Hiljaisia muutoksia

Näyttelyn teokset käsittelevät muutosta, sekä keveyden ja voiman välistä tasapainoa. Hiljaisuus herkistää muutosten havainnoinnille. Perhoset edustavat transformaatiota, joka tapahtuu pitkän uinuvan koteloajan jälkeen. Tällä viittaan sisäiseen muutokseen, joka alkaa kenties alitajunnan tasolla, ja asteittain manifestoituu muilla, tietoisemmilla psyyken alueilla. Lopulta tuo muutos tulee näkyväksi ihmisen koko olemuksessa. Tämä prosessi tapahtuu hitaasti kypsyen, ja sen viimeinen vaihe voi olla toisinaan ravistelevakin. Muutoksen voima on laajentunut koskettamaan tuolloin ulkoista elämäämme ja maailmaamme.
Keveydessä on hienovaraista voimaa. Teos Tribute to Amos Oz on saanut innoituksensa ko. Nobel-kirjailijan teoksesta Tarinoita rakkaudesta ja pimeydestä. Muiden teosteni aiheet ovat saaneet innoitusta unista ja musiikista, sekä hyvistä keskusteluista.
Teokset on toteutettu tussimaalaustekniikalla bambukuitupaperille.

anna.kolehmainen@gmail.com
044 3401505

http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s