Paperihuone ry:n jäsentaiteilijoiden KESÄ -näyttely

Heinäkuussa Galleria Paperihuoneen pajanäyttely kutsui koolle Paperihuone ry:n jäsentaiteilijoita. Näyttelyyn osallistuvat niin monta vuotta yhdistyksen toiminnassa mukana olleet, kuin ihan uudet jäsenetkin, joilla on ensimmäistä kertaa teoksia näytillä Paperihuoneella.

Ylläolevan runon on kirjoittanut
Ilma Tahvanainen ja se kuuluu teokseen
Kivinen tie, 2015, (edellinen kuva, vasen reuna)

Näyttely koostuu monipuolisesti eri tekniikoilla tehdyistä töistä. Mukana on mm. monotypiaa, carborundumia, akvatintaa ja etsausta. KESÄ -näyttelyssä ovat mukana: Monica Boucht, Maritta Kärki, Pekka Korpi, Mari Suso, Kukka Pitkänen, Ilma Tahvanainen, Mari Blomroos-Heininen, Tuula Viuha, Kirsti Tawast, Jaana Rantanen, Leena Mäki-Ketelä ja Anu Huhtakangas.

Kuvassa Mari Suon teokset Ylös, alas ja ympäri, 2022, monotypia, puupiirros (vasemmalla)
ja Kerro pahasta sudesta, 2022, monotypia, puupiirros (oikealla)

Grafiikanpajan näyttely on esillä sekä Paperihuoneella että Paperikammarissa. Kammari sijaitsee aivan Gallerian vieressä ja toimii pääsääntöisesti työskentelytilana taiteilijoille. Paperikammarissa järjestetään myös erilaisia työpajoja. Kesänäyttely keräsi mukavan määrän osallistujia ja niinpä ripustimme töitä myös Paperikammarin puolelle.

Kirsti Tawastin teos Kukat, 2018, carborundum

KESÄ -näyttely on nähtävillä Galleria Paperihuoneen Grafiikanpajalla ja Paperikammarissa 5.7.-30.7.

Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s