Myrkyttömän grafiikan kurssi

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Grafiikanpaja Paperihuone aloitti kurssikesän myrkyttömän grafiikan parissa. Anna Kolehmainen toimi pätevänä opettajana. Meitä innokkaita kurssilaisia oli seitsemän. Pajan tilat riittivät mainiosti ja tunnelma oli innostava. Jatkokurssi seuraa toivottavasti jo elokuussa.

Näin Anna markkinoi kurssia:  ”Opi metalligrafiikan turvallinen, myrkytön ja ekologinen menetelmä, jossa syväpainolaatta valmistetaan akryylipohjustein (etsaus, akvatinta). Vesiliukoiset pohjustusaineet mahdollistavat turvallisen työskentelyn ilman liotinaineiden terveyshaittoja. Tavalliset kotitalousaineet korvaavat perinteisesti grafiikassa käytetyt kemikaalit. Menetelmä on aikanaan Englannissa kehitetty, ammattigraafikoiden joutuessa luopumaan perinteisistä pohjusteista ammattitautiensa vuoksi. Myrkytön grafiikka on edullinen ja ekologinen työkentelytapa taidegraafikolle, joka haluaa minimoida työskentelystä aiheutuvat terveyshaitat.”

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s